Loading...
+36 70 6222 515 | +061 794 21 31
Kosár üres
Acetil-L-Cisztein kapszula
  • 60 db/doboz
  • 34,00 Ft/darab
•   100% N-Acetil-L-cisztein vegetáriánus kapszulában
 
•   Antioxidáns hatású
 
•   Többet olcsóbban! 4 doboz vásárlása esetén már csak 1 740 Ft/db

KÉSZLETEN


Érdeklődjön a termékről!
Többet olcsóbban
1 doboz
2,040Ft/db
2 doboz
1,920Ft/db
3 doboz
1,830Ft/db
4+ doboz
1,740Ft/db

Pret:  

Kívánságlistára
Összehasonlítom

  
  • Cikkszám: SKU-T-1005
N-acetil-L-cisztein kapszula
 
•     100% N-acetil-L-cisztein aminosav
•     nem tartalmaz segéd-, adalék- és színező anyagokat
•     vegetáriánusok is fogyaszthatják
 
N-acetil-L-cisztein (NAC)
Az  N-acetil-L-cisztein (NAC) a cisztein aminosav stabil formája. Gyakran alkalmazzák táplálékkiegészítőkben. Magas kéntartalmának köszönhetően segít közömbösíteni az anyagcsere folyamat káros melléktermékeit, a szabad gyököket, vagyis antioxidánsként védi és egészséges állapotban tartja a sejteket. A szervezet L-ciszteinből és más aminosavakból glutationt állít elő, mely anyag egy rendkívül hatékony antioxidáns. A glutation koncentrációt az orvostudomány az öregedés egyik jelzőszámának tekinti. Ahogy öregszünk, azzal párhuzamosan csökken a szervezet glutationtartalma. Másképpen fogalmazva, aki fiatal szeretne maradni, annak gondoskodnia kell a glutationszint növeléséről, például megfelelő mennyiségű cisztein bevitelével.
 
Kijelenthető, hogy sportolók számára az egyik legfontosabb antioxidáns anyag. Az edzés okozta sérülések elleni hatásain felül, segíti a kötőszövet képződését, küzd a vírusos fertőzések ellen és jótékony hatással van az ízületekre.
 
•     antioxidásként erősíti az immunrendszert
•     a ciszteinből képződő glutation óvja az izmokat a károsodástól
•     jó hatással van az ízületek tokjára és az ízületek körüli szövetekre
•     segít a bőr regenerálódásában, az új bőr képződésében
 
Előfordulása
A baromfi, a joghurt, a zab, a búzacsíra, tojássárgája, fokhagyma, a brokkoli és a kelbimbó mind jó cisztein források.
 
Szinergistái
Egyéb antioxidánsokkal - C-vitaminnal, E-vitaminnal - együtt szedve még erősebb hatás érhető el.
 
Fontos: az ismertetőben leírtak tájékoztató jellegűek, az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek. Nem alkalmasak diagnózis felállítására, és nem helyettesítik az orvosi tanácsot. Mielőtt megváltozatná étrendjét vagy táplálkozási szokásait, konzultáljon orvosával, dietetikusával. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Még többKevesebb

Mások a következőket is megnézték


TEXT_SHORT_DESCRIPTION

N-acetil-L-cisztein kapszula   •     100% N-acetil-L-cisztein aminosav •     nem tartalmaz segéd-, adalék- és színező anyagokat •     vegetáriánu...
  • Cikkszám: SKU-T-1005
  • TEXT_BONUS_POINT0.00

Pret:   2,040Ft

  
N-acetil-L-cisztein kapszula
 
•     100% N-acetil-L-cisztein aminosav
•     nem tartalmaz segéd-, adalék- és színező anyagokat
•     vegetáriánusok is fogyaszthatják
 
N-acetil-L-cisztein (NAC)
Az  N-acetil-L-cisztein (NAC) a cisztein aminosav stabil formája. Gyakran alkalmazzák táplálékkiegészítőkben. Magas kéntartalmának köszönhetően segít közömbösíteni az anyagcsere folyamat káros melléktermékeit, a szabad gyököket, vagyis antioxidánsként védi és egészséges állapotban tartja a sejteket. A szervezet L-ciszteinből és más aminosavakból glutationt állít elő, mely anyag egy rendkívül hatékony antioxidáns. A glutation koncentrációt az orvostudomány az öregedés egyik jelzőszámának tekinti. Ahogy öregszünk, azzal párhuzamosan csökken a szervezet glutationtartalma. Másképpen fogalmazva, aki fiatal szeretne maradni, annak gondoskodnia kell a glutationszint növeléséről, például megfelelő mennyiségű cisztein bevitelével.
 
Kijelenthető, hogy sportolók számára az egyik legfontosabb antioxidáns anyag. Az edzés okozta sérülések elleni hatásain felül, segíti a kötőszövet képződését, küzd a vírusos fertőzések ellen és jótékony hatással van az ízületekre.
 
•     antioxidásként erősíti az immunrendszert
•     a ciszteinből képződő glutation óvja az izmokat a károsodástól
•     jó hatással van az ízületek tokjára és az ízületek körüli szövetekre
•     segít a bőr regenerálódásában, az új bőr képződésében
 
Előfordulása
A baromfi, a joghurt, a zab, a búzacsíra, tojássárgája, fokhagyma, a brokkoli és a kelbimbó mind jó cisztein források.
 
Szinergistái
Egyéb antioxidánsokkal - C-vitaminnal, E-vitaminnal - együtt szedve még erősebb hatás érhető el.
 
Fontos: az ismertetőben leírtak tájékoztató jellegűek, az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek. Nem alkalmasak diagnózis felállítására, és nem helyettesítik az orvosi tanácsot. Mielőtt megváltozatná étrendjét vagy táplálkozási szokásait, konzultáljon orvosával, dietetikusával. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Închide
Problémák: Bőr, haj, köröm egészsége
Immunrendszer erősítő
Ízületek, csontok, porcok védelme
Închide
TEXT_REVIEW_TITLE0

TEXT_APPROVAL_REQUIRED
SUB_TITLE_RATING
SUB_TITLE_RATING2




Închide