Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyelv

hu
Kategóriák problémák szerint
Kollagén peptid por hal 150 g (Collabest)
6.030 Ft
Menny.:db

Kollagén peptid por hal 150 g (Collabest)

6.030 Ft
Menny.:db
•   I-es típusú, hidrolizált halkollagén peptid por, natúr
 
•   Könnyen emészthető 

•   Nem tartalmaz hozzáadott anyagot
 
Cikkszám: SKU-E-1142
Elérhetőség: 9 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Kollagén

 
•     ízületek, porcok
•     haj, bőr, köröm
•     testsúlykontroll
 
A kollagén a kötőszövetek rugalmasságáért felelős fehérje molekula. Rendkívül alacsony tápértékű, száraz állapotában 98% fehérjét tartalmazó, könnyen felszívódó természetes anyag. Magas fehérjetartalmánál fogva a csontok és porcok állapotának javítására alkalmas. Rendszeres fogyasztása nagymértékben csökkentheti vagy megszüntetheti az ízületi fájdalmakat. Haj és körömerősítő, bőrregeneráló hatású, javítja a bőr struktúráját. Számos fogyókúrás készítmény alap összetevője, mivel csökkenti az éhségérzetet.
 
A kollagén, mint minden fehérje is aminosavakra bomlik, így szívódik fel a keringési rendszerünkbe. Az általunk forgalmazott kollagén speciális eljárással gyártott alacsony, 200 bloom számú, hidrolizált, I-es típusú, halból előállított kollagén. Emésztése könnyű.
 
Aminosav összetétel
 
glicin 20,9 %, prolin 12,6 %, hidroxiprolin 10,5 %, glutaminsav 11,6 %, alanin 8,3 %, arginin 8,9 %, aszparaginsav 5,1 %, lizin 4 %, szerin 3,5 %, leucin 2,6 %, valin 2 %, fenil-alanin 2,3 %, treonin 2,7 %, izoleucin 1,5 %, hidroxi-lizin 1,5 %, metionin 0,8 %, hisztidin 1,3 % , tirozin  0,4 %, cisztein+cisztin 0,03 %
 
Fontos: az ismertetőben leírtak tájékoztató jellegűek, az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek. Nem alkalmasak diagnózis felállítására, és nem helyettesítik az orvosi tanácsot. Mielőtt megváltozatná étrendjét vagy táplálkozási szokásait, konzultáljon orvosával, dietetikusával. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.