Kis türelmet

További képek

Fahéj kivonat tabletta

90 db/doboz

•   2000 mg fahéj kéreg őrleménynek megfelelő kivonat tablettánként
 
•   Vércukorszint szabályozás
 
•   2x, 3x, 4x doboz rendelése esetén csökkenő egységárak

1 260 Ft-tól
14 Ft / tabletta

Availability: Készleten

Mennyiség:
 
1
 

Fahéj
 
A fahéj a fahéjfa és/vagy a kasszia kérgéből készül. A fák ágainak lefejtett, sötétbarna kérge a karakteres illatú, édeskés, csípős, kissé fanyar ízű fűszer. Évezredek óta használják ételek ízesítésére illetve az egészségre gyakorolt jótékony hatása miatt a gyógyászatban is.
 
•     vércukorszint 
•     szív-, és érrendszer 
•     emésztő rendszer
•     magas vérnyomás
 
Kutatások bizonyították, hogy a fahéj kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítők fogyasztásával csökkenthető az étkezések utáni vércukorszint emelkedés, javul az inzulinválasz, ami nagyon fontos cukorbetegség esetén vagy megelőzés szempontjából.
Vércukorszintre gyakorolt kedvező hatása mellett a fahéj jótékonyan hat a vérzsírokra is. Zsírdús ételeket fogyasztva fahéj kiegészítéssel nem tapasztaltak triglicerid-szint emelkedést a vérben, ami azt jelenti, hogy csökken a károsodást okozó plakkok kialakulásának esélye.
A fahéjnak gomba- és baktériumölő hatásai is ismertek, ezért gyakran található fahéj kivonat a szájápolási termékekben.
Egyéb jótékony hatásai is ismertek az emésztő rendszerre, magas vérnyomásra valamint a szív- és érrendszerre vonatkozóan.
 
Fontos: az ismertetőben leírtak tájékoztató jellegűek, az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek. Nem alkalmasak diagnózis felállítására, és nem helyettesítik az orvosi tanácsot. Mielőtt megváltozatná étrendjét vagy táplálkozási szokásait, konzultáljon orvosával, dietetikusával. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.