Kis türelmet

További képek

Glicin por

   100% glicin aminosav por
  
•   Nem tartalmaz hozzáadott anyagokat
  
•   Gyógyszerkönyvi minőség


2 090 Ft-tól

Availability: Készleten

Kiszerelés

2 090 Ft
Mennyiség:
 
1
 





Glicin
 
•     növekedési hormon termelés
•     nyugtató hatás
•     izomszövet regenerálódás, erőszint növelés
•     sejtvolumenizáció
 
A glicin az emberi szervezetben legnagyobb mennyiségben előforduló, legegyszerűbb aminosav. Számos testi funkcióhoz nélkülözhetetlen, többek között a nukleinsavak és más aminosavak szintéziséhez, valamint a növekedési hormon termeléséhez. A glicin aminosavnak sokrétű szerepe van szervezetünkben, beleértve növekedési hormon fokozó tulajdonságát, a toxikus anyagok, például tejsav eltávolítását testünkből, valamint nyugtató hatással van agyunkra is.
 
A sportolók úgy találták, hogy a glicin egy kiegyensúlyozott aminosav formula részeként lelassítja az izomszövetek lebomlását és elősegítik a regenerálódást is. Kimutatták, hogy a növekedési hormon termelést is serkenti, valamint elősegíti a sejtvolumenizációt, így jó hatással van az izomtömeg és az erőszint növelésére.
 
Kontrollálja a vércukorszintet és megakadályozza az ATP lebomlását, így optimalizálja az energiaszintet.
 
A bőrben és a kötőszövetben is nagy mennyiségben található meg a glicin, így természetes, hogy ezek gyógyulásában, regenerálásában is segíthet. Antacid anyagként is használják, és dokumentáltan hatásos a gyomorpanaszokra. Ráadásul a test méregtelenítésében is szerepet játszik.
Mivel a prosztata is jelentős mennyiségű glicint tartalmaz, így a prosztata egészségi állapotára is jó hatással van. 
 
Előfordulása 
Magas fehérjetartalmú ételekben:halakban, húsokban és a tejtermékekben.
 
 
Fontos: az ismertetőben leírtak tájékoztató jellegűek, az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek. Nem alkalmasak diagnózis felállítására, és nem helyettesítik az orvosi tanácsot. Mielőtt megváltozatná étrendjét vagy táplálkozási szokásait, konzultáljon orvosával, dietetikusával. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.