Kis türelmet

További képek

L-Glutamin por

•   100% L-Glutamin por
  
•   Nem tartalmaz hozzáadott anyagokat
  
•   Izomtömeg növelés

2 790 Ft-tól

Availability: Készleten

Kiszerelés

2 790 Ft
Mennyiség:
 
1
 

L-Glutamin
 
•     segíti az izomépítést és a zsírbontást.
•     segítséget nyújt a "túledzés" megelőzésében.
•     segít az egészséges bélflóra fenntartásában
•     segíti a szénhidrát raktárak feltöltését.
•     hasznos lehet az izomgörcsök kialakulásának megelőzésében sportolóknál vagy idősebb korban
 
Az L-Glutamin az izomszövet építéséhez leginkább szükséges aminosav.
 
Az L-Glutamin egy nem esszenciális aminosav, testünk tehát képes az előállítására, ám bizonyos körülmények között a természetes szintézis nem képes pótolni a szervezet igényeit.
 
Mint a többi aminosavnak, az L-Glutaminnak is jelentős a szerepe a fehérje szintézisben és az izom regenerációjában. Az L-Glutamint nem csak az izomszövet hasznosítja, hanem az immunrendszer és az emésztő rendszer is erősödik használatától. Az edzések során vérünkben csökken az aminosav szint, ezt sok esetben nem tudjuk pótolni. Az alacsony L-Glutamin szint az izomszövetek lebontásához vezet, ezzel viszont csökken az izomzat mérete és teljesítőképessége.
 
Szervezetünk nem képes a tökéletes regenerálódásra, sem az izomsejtek építésére. Az L-Glutamin növeli az erőnlétet, elősegíti az izomtömeg növekedését, beindítja és fenntartja az anabolikus folyamatokat, meggátolja az izomszövetek lebontását. Az étrend L-Glutaminnal való kiegészítése hozzásegíti a sportolókat, hogy megőrizzék az izomzatukat és biztosítsák az izomszövetek növekedéséhez szükséges környezeti feltételeket.
 
Természetes előfordulása
Fehérjék alkotó eleme: tejsavó (6-7%), búzafehérje (kb. 25-26%)
 
Fontos: az ismertetőben leírtak tájékoztató jellegűek, az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek. Nem alkalmasak diagnózis felállítására, és nem helyettesítik az orvosi tanácsot. Mielőtt megváltozatná étrendjét vagy táplálkozási szokásait, konzultáljon orvosával, dietetikusával. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.