Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyelv

hu
Kategóriák problémák szerint
Fűrészpálma kivonat por-250 g
14.910 Ft
Menny.:db

Fűrészpálma kivonat por-250 g

14.910 Ft
Menny.:db
•   Saw palmetto 8-12 : 1 kivonat por
 
•   25% zsírsav-tartalomra standardizált
 
•   Prosztataproblémák
Cikkszám: SKU-P-1077
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Fűrészpálma (Serenoa repens)
(Törpepálma, Saw Palmetto)
 
•     prosztataproblémák
•     húgyúti fertőzések
•     emésztési problémák
 
A fűrészpálma vadon nő Amerikában. Akár 700 évig is él, jól bírja a szárazságot, a tüzet, ellenálló a rovarokkal szemben – szinte elpusztíthatatlan.
Több évszázados tapasztalatok szerint segít köhögés ellen, emésztési problémáknál és húgyúti fertőzésekben. Az utóbbi évtizedekben az orvosok is előszeretettel ajánlják a prosztata jóindulatú megnagyobbodása okozta problémák mérséklésére. Ezenkívül jótékony hatású lehet prosztatagyulladásban is. Mérsékli az említett betegségekkel együtt járó kellemetlen tüneteket, mint amilyen például a gyakori éjszakai vizelés. Jótékony hatása többrétű: a hormonrendszer működését befolyásolva fékezi a prosztatasejtek elburjánzását, emellett gyulladáscsökkentő, és gátolja a szövetek megduzzadását.
A fűrészpálma hatása gyorsan – akár egy hónapos szedés után is – jelentkezik, mellékhatása kevesebb, mint a prosztataproblémákra rendelt gyógyszereknek.
 
Fontos: az ismertetőben leírtak tájékoztató jellegűek, az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek. Nem alkalmasak diagnózis felállítására, és nem helyettesítik az orvosi tanácsot. Mielőtt megváltozatná étrendjét vagy táplálkozási szokásait, konzultáljon orvosával, dietetikusával. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.